ÚLTIMA HORA


ACTUALITZACIÓ: Nou protocol COVID gener 2022.

ACTUALITZACIÓ: Noves mesures des del 23 de desembre del 2021 en vigor fins al 31 de gener del 2022.


PRESENTACIÓ DEL CERTIFICAT DE VACUNACIÓ

Ampliació dels espais d’exigència de la presentació del certificat de vacunació, prova diagnòstica o certificat de recuperació covid-19, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, per a majors de dotze anys, inclosa aquesta edat, als següents espais:

a) Llocs tancats i oberts on es preste servei de menjar o beguda, per empresa de negoci (càtering, self-service…) o per empresa d’hostaleria i restauració que preste aquest tipus de servei.


b) Cinemes, sales multifuncionals, circs i seus festeres on es preste, durant el desenvolupament de l’actuació, activitat o ús del local, servei de menjar o beguda per establiment d’hostaleria i restauració, per empresa de negoci (càtering, self-service…), per mitjans de l’organització, o es consumisca menjar o beguda aportats per les persones.


c) Festivals de música que se celebren en espais tancats i en espais a l’aire lliure on no siga factible l’ús de mascareta de manera permanent.


d) Espais amb servei de restauració situats en allotjaments turístics, instal·lacions esportives i centres especialitzats d’Atenció a Majors (CEAM), centres integrals de Majors (CIM) i centres assimilats com ara clubs de convivència per a persones majors i similars.


e) Gimnasos on és necessari l’ús permanent de la mascareta i piscines cobertes.

Respecte dels esdeveniments esportius, hi valdrà a l’ordenació prevista en les resolucions vigents dictades per la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública en matèria de salut pública, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la covid-19.

04/12/21

Actualització de les Mesures COVID-19 en la Comunitat Valenciana, en vigor des del 4 de desembre.
Qualsevol activitat permesa haurà de desenvolupar-se en condicions de seguretat, autoprotecció i distanciament social.
VAL
CAS

Ir al contenido