Mascaretes


Mascaretes per a la ciutadania

Repartiment FASE-2: de l’1 al 5 de juny del 2020.

L’Ajuntament d’Ontinyent coincidint amb l’inici de la Fase 1 de la desescalada, va repartir la setmana de l’11 al 15 de maig, 40.000 mascaretes amb l’etiqueta «Tèxtil d’Ontinyent». Es tracta de mascaretes higièniques o de barrera, encarregades per l’Ajuntament a diverses empreses locals i elaborades d’acord amb els estàndards de la norma UNE 0065:2020, sent reutilitzables i llavables.

Així mateix, a l’inici de la Fase 2 l’Ajuntament tornarà a repartir 35.000 mascaretes «Tèxtil Ontinyent» 4.000  d’elles infantils (de 0 a 12 anys), per tal de complir amb les últimes directrius del Govern d’Espanya per als menors d’edat.

Les persones encarregades del repartiment compten amb una nova app d’ús intern habilitada pel departament d’informàtica, que permet contrastar de manera immediata amb la presentació del DNI si la persona que replega està empadronada actualment al municipi i si ha replegat o no la seua mascareta, i, al seu cas, les de la persona o persones que poguera tindre a càrrec seu.

Mascaretes per a establiments d’hostaleria i restauració

L’Ajuntament d’Ontinyent repartirà un total de 5.000 mascaretes als establiments locals d’hostaleria per tal de garantir l’ús per part del seu personal i clients. 

Els responsables dels diferents bars, cafeteries, restaurants, geladeries o llocs de menjars per endur de la ciutat poden enviar un correu electrònic a mascaretes@ontinyent.es per tal d’informar-se de quan i com replegar les mascaretes «Tèxtil Ontinyent», elaborades a la ciutat per empreses també locals.

Viseres de seguretat per al comerç local

L’Ajuntament d’Ontinyent repartirá un total de 1.000 viseres de seguretat entre els comerços locals, per tal que disposen d’elles a les properes fases de desconfinament i el seu retorn a l’activitat.

Es tracta de viseres elaborades amb impressora 3D per part de COEVAL i les empreses Inaltech i Microhm, qui les ha donat a l’Ajuntament per tal que aquest les distribuïsca. Una donació que agraïm, com també a la resta d’empreses i particulars que han estat produint i donant elements per a la lluita contra el COVID-19.

Les viseres de seguretat seran distribuïdes a través de les associacions de comerç local, i al cas dels establiments no associats, adreçant-se al correu electrònic pantallesprotectores@ontinyent.es, on les empreses hauran d’identificar-se i concretar quines són les seues necessitats d’aquest equipament.

Altres:

🧾 10/02/21 | L’Ajuntament lliura a la Guàrdia Civil d’Ontinyent 100 mascaretes premium elaborades al Clúster Tèxtil Sanitari.

🧾 05/01/21 | L’Ajuntament lliura 100 mascaretes amb protecció premium a la Policia Nacional d’Ontinyent.

🧾 17/09/20 | Ontinyent protegeix els seus universitaris amb mascaretes del Clúster Tèxtil Sanitari.

🧾03/09/20 | Ontinyent repartirà 8.250 mascaretes entre els centres educatius per potenciar la seguretat al nou curs escolar.

🧾 14/04/20 | Ontinyent reparteix 11.000 mascaretes entre les persones que s’incorporen a la feina.

Ir al contenido