Queda’t a casa!


Queda’t a casa» un nou programa anticovid per impulsar l’hostaleria, la cultura i l’esport de forma segura.

Hostaleria

L’ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa una nova iniciativa per impulsar l’economia local davant la crisi de la Covid-19. En concret, s’ha iniciat una campanya de suport a l’hostaleria local que fomentarà les comandes a domicili i recollida en local.

Si tens un establiment i vols adherir-te a la campanya per ajudar-te amb la difusió del teu negoci, envia un whatsapp al 634 798 894 amb la següent informació:

– Nom de l’establiment.
– Horari d’obertura.
– Telèfon de comandes.
– Adreça.
– Xarxes Socials.

I si tens gana i vols demanar alguna cosa per picar, dinar o sopar, fes clic.

Cultura

Torna l’«OntiFest», el cicle de concerts en streaming impulsats des de l’Ajuntament durant el confinament de 2020, ara amb un format més treballat i amb una major qualitat tècnica. Així, es retransmetran diversos concerts setmanals cada dissabte a les 19:00 hores.

A més a més, els matins dels diumenges s’afegiran actuacions de les bandes de música de la ciutat..

Esport

«Pla Esportiu OntiGym», que replega l’esperit del Pla Esportiu impulsat per la regidoria d’Esports per promoure l’activitat física durant el confinament, implicant ara als centres esportius i gimnasos que han vist interrompuda la seua activitat amb les noves mesures anticovid de la Generalitat. Així, cada dia de l’1 al 18 de febrer, a les 19:00 hores, el Facebook municipal durà als domicilis la possibilitat de practicar esport a casa amb la guia dels diferents professionals dels centres esportius d’Ontinyent.

Tots els concerts i sessions esportives al canal de YouTube de l’ajuntament

Presentació de la campanya

🧾 29/01/21 | Jorge Rodríguez presenta el programa anticovid «Queda’t a casa» que impulsarà l’hostaleria, la cultura i l’esport de forma segura
Ir al contenido