ÚLTIMA HORA

05/01/21

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, s’ha reunit aquest migdia d’urgència amb els regidors coordinadors d’àrea per tal de preparar el tancament perimetral de la ciutat i la resta de mesures anunciades pel president de la Generalitat, Ximo Puig, i que havien estat avançades prèviament a l’alcalde per la consellera Anna Barceló en una comunicació telefònica. Tant el tancament perimetral de la ciutat com les mesures especials del Consell, que entre d’altres inclouen el tancament de l’hostaleria i la prohibició d’eixir de la ciutat excepte motius laborals, educatius i d’atenció a persones malaltes o dependents, estaran vigor des del 7 de gener fins al dia 21 de gener.


Tot i que s’està a l’espera de conéixer exactament el contingut del Decret del President de la Generalitat, que està previst que es conega aquesta vesprada, l’Alcalde i els coordinadors de l’àrea han estat analitzant les mesures de resposta a l’increment dels casos de la Covid-19 a la Comunitat Valenciana que inclouen el tancament perimetral d’un total de 26 municipis entre els quals es troba Ontinyent. Segons les últimes dades publicades per la Generalitat, a 4 de gener la incidència de la Covid-19 a la ciutat d’Ontinyent és 763,8 per 100.000 habitants, una xifra sensiblement inferior a la registrada per localitats veïnes que també han estat confinades. Tot i això, les dades reflecteixen un increment respecte de les últimes xifres anunciades que situaven la incidència en 454,46 per 100.000 habitants.


L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, s’ha posat en contacte amb els portaveus municipals per donar-los a conéixer la situació de la pandèmia i algunes de les mesures que des de l’àmbit local es van a prendre, tot i que la concreció de les mateixes no es coneixerà fins que no es publique el Decret del President al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
Ir al contenido